Skip to content

Werken bij BliXem Media

Tof dat je interesse hebt in een baan bij BliXem Media, de leukste werkgever van Nijmegen. Wij zijn ook zeer geïnteresseerd in jou! Bij BliXem Media zijn we namelijk altijd op zoek naar nieuw talent. En we doen er alles aan om onze talenten goed in de watten te leggen. Zo is er altijd vers fruit beschikbaar, werken we met zit-sta bureaus en kan je eens in de twee weken heerlijk gemasseerd worden door onze eigen huis masseur. Daarnaast is er altijd ruimte voor een potje tafelvoetbal of wandeling door het centrum van Nijmegen.

Kom jij ons team versterken? Kijk snel bij de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar onze HR afdeling. 

Openstaande Vacatures

Woordkunstenaar 

· VACATURES ·

Woordkunstenaar

MANNENZAKEN.

Woordkunstenaar die nog tv kijkt

Bij Mannenzaken.nl – binnenkort het grootste online platform voor kerels – geloven we niet zo in labeltjes. We kunnen je tekstschrijver, webredacteur of content creator noemen, maar wat we nodig hebben is een talig schrijftalent met een mening. Ook over dit wervende klotetekstje waarvan je hopelijk nú al denkt dat jij ‘m veel beter kan schrijven.

Je bent degene die handiger is met woorden dan je meeste vrienden. Op het gebied van spelling en spitsvondigheid ben jij de ster van de WhatsApp-groep. Je hebt veel taalgevoel, en haadt dt-fouten. Je bent ook zo iemand die stiekem meer geniet van de comments onder een artikel dan van het artikel zelf. Je bent sportief. Of niet, ook goed. Je loert graag naar bekende vrouwen, en hebt daar óók een mening over.

Verder ben je zo iemand die nog weet hoe een televisie werkt. Even voor generatie Z: dat is zo’n beeldbuis waarop je programma’s moet bekijken op vaste tijdstippen, doorgaans in de avond. Of je gebruikt Uitzending Gemist natuurlijk, super hip. Hoe dan ook, jij hebt de startdatum van Wie is de Mol 2020 al rood omcirkeld in je agenda. Je vult je avonden met Beau, Pauw, Jinek, of allemaal tegelijk. En je kijkt veel entertainment programma’s, stiekem voor al het vrouwelijk schoon. 

Je hebt een diploma. Waarin maakt ons niet uit. Veterstrikdiploma? Prima. Kan je omgaan met Word, e-mail en Excel? Of heb je nóg meer unieke talenten? 9 tot 5 mentaliteit, wat is dat? Bij ons bepaal je je eigen tijden en werk je waar je maar wilt – tijdens een hoorcollege, na middernacht, in je tussenuur of toch liever op ons kantoor in Nijmegen? Jij bepaalt. Zodra die creatieve kronkel in je hoofd “hey, inspiratie!” roept, zet je direct die (te) gekke hersenspinsels op papier.

Je komt terecht bij een jong, dynamisch platform voor mannen. Een startup met keihard werkende vaste krachten en andere freelancers zoals jij, die ongetwijfeld veel van jou kunnen leren – en jij van hen. En we zijn onderdeel van een internetbedrijf met meer dan honderd medewerkers. Nu jij weer!

Geïnteresseerden kunnen hun cv en korte motivatie mailen naar personeel@blixem.nl of bel onze eindbaas Jeroen op 024 – 3 60 50 40.

· CONTACT ·

Wil jij meer weten over werken bij BliXem Media?
Neem dan contact op met:

 

Femke van Zanten
(Onze collega van HR)

024 – 3605040
personeel@blixem.nl