Werken bij BliXem Media

Tof dat je interesse hebt in een baan bij BliXem Media, de leukste werkgever van Nijmegen. Wij zijn ook zeer geïnteresseerd in jou! Bij BliXem Media zijn we namelijk altijd op zoek naar nieuw talent. En we doen er alles aan om onze talenten goed in de watten te leggen. Zo is er altijd vers fruit beschikbaar, werken we met zit-sta bureaus en kan je eens in de twee weken heerlijk gemasseerd worden door onze eigen huis masseur. Daarnaast is er altijd ruimte voor een potje tafelvoetbal of wandeling door het centrum van Nijmegen.

Kom jij ons team versterken? Kijk snel bij de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar onze HR afdeling. 

Openstaande Vacatures

Woordkunstenaar 

Online Alleskunner 

· VACATURES ·

Woordkunstenaar

MANNENZAKEN.

Woordkunstenaar die nog tv kijkt

Bij Mannenzaken.nl – binnenkort het grootste online platform voor kerels – geloven we niet zo in labeltjes. We kunnen je tekstschrijver, webredacteur of content creator noemen, maar wat we nodig hebben is een talig schrijftalent met een mening. Ook over dit wervende klotetekstje waarvan je hopelijk nú al denkt dat jij ‘m veel beter kan schrijven.

Je bent degene die handiger is met woorden dan je meeste vrienden. Op het gebied van spelling en spitsvondigheid ben jij de ster van de WhatsApp-groep. Je hebt veel taalgevoel, en haadt dt-fouten. Je bent ook zo iemand die stiekem meer geniet van de comments onder een artikel dan van het artikel zelf. Je bent sportief. Of niet, ook goed. Je loert graag naar bekende vrouwen, en hebt daar óók een mening over.

Verder ben je zo iemand die nog weet hoe een televisie werkt. Even voor generatie Z: dat is zo’n beeldbuis waarop je programma’s moet bekijken op vaste tijdstippen, doorgaans in de avond. Of je gebruikt Uitzending Gemist natuurlijk, super hip. Hoe dan ook, jij hebt de startdatum van Wie is de Mol 2020 al rood omcirkeld in je agenda. Je vult je avonden met Beau, Pauw, Jinek, of allemaal tegelijk. En je kijkt veel entertainment programma’s, stiekem voor al het vrouwelijk schoon. 

Je hebt een diploma. Waarin maakt ons niet uit. Veterstrikdiploma? Prima. Kan je omgaan met Word, e-mail en Excel? Of heb je nóg meer unieke talenten? 9 tot 5 mentaliteit, wat is dat? Bij ons bepaal je je eigen tijden en werk je waar je maar wilt – tijdens een hoorcollege, na middernacht, in je tussenuur of toch liever op ons kantoor in Nijmegen? Jij bepaalt. Zodra die creatieve kronkel in je hoofd “hey, inspiratie!” roept, zet je direct die (te) gekke hersenspinsels op papier.

Je komt terecht bij een jong, dynamisch platform voor mannen. Een startup met keihard werkende vaste krachten en andere freelancers zoals jij, die ongetwijfeld veel van jou kunnen leren – en jij van hen. En we zijn onderdeel van een internetbedrijf met meer dan honderd medewerkers. Nu jij weer!

Geïnteresseerden kunnen hun cv en korte motivatie mailen naar personeel@blixem.nl of bel onze eindbaas Jeroen op 024 – 3 60 50 40.

Hoofdredacteur met mannenhumor

MANNENZAKEN.

Opvallend hè, zo’n vacaturetitel? Vonden wij ook! Dat zie je niet zoveel op Indeed meer tegenwoordig. En dat is juist wat wij wel willen doen vanuit ons bedrijf BliXem Media. Opvallen als online uitgeverij. Anders zijn dan de rest. Ons onderscheiden. Want het internetlandschap is al zo verzadigd. Tenminste, dat dacht je. Maar dan ken je BliXem Media nog niet. 

Marketing pioniers

Vanuit ons moderne kantoor in hartje Nijmegen begonnen we bijna twintig jaar geleden met het uitgeven van websites. Toen waren we nog pioniers in online marketing. Wij kenden het SEO-trucje en kregen al onze sites in een mum van tijd op nummer 1 in Google. Zo werkt de online wereld niet meer. Nu moet je je focussen op één project. Ergens heel goed in worden. Content schrijven die waarde toevoegt. Met die gedachte zijn we begin dit jaar opnieuw begonnen met BliXem Media. En wie weet kunnen we jou daarbij gebruiken.

Het grootste mannenplatform van Nederland

Ben je ook zo benieuwd op welke project we ons dan willen gaan focussen? *Trommelgeroffel*… Op Mannenzaken.nl! Ga maar kijken, wij wachten wel even. Gezien? We weten wat je nu denkt: “Huh, die domeinnaam komt uit op de grootste babes website van Nederland?”. Dat klopt. Het Mokkelforum was (zeker vroeger) een begrip in Nederland. Heden ten dage zijn er echter wat persoontjes die moeite met de naam hebben. En ook met sommige content. Dat is jammer, want wij willen er zijn voor alle mannen in Nederland. Dus zijn we nu met ons team keihard aan het werk om die vele miljoenen bezoekers binnenkort ook te gaan verblijden met andere mannelijke onderwerpen, zoals entertainment, sport, films en epische baarden. Maar nog steeds met een nadruk op vrouwelijk schoon, want wij mannen houden nu eenmaal van vrouwen. 

  
Uitdagende vraagstukken
   

Van oudsher zijn wij een bedrijf dat websites uit de grond stampt. Een online uitgeverij worden van één mannenplatform is toch wel even wat anders. Potverdorie, daar hebben we ons op verkeken zeg! We zijn ineens bezig met allerlei (voor ons) nieuwe vraagstukken. Hoe stuur je een online redactie aan? Hoe zorgen we dat we tien berichten per dag kunnen publiceren? Hoe regelen we dat in de avonden en weekenden? Hoe weten we of onze artikelen aanslaan? Waar wil onze doelgroep dat we over schrijven? En wat nou als het komkommertijd is? Hoe ontstaat creativiteit? Waarom zijn we hier op aarde? Heeeeelp!  

Wie we eigenlijk zoeken

Ben je nog niet afgehaakt? Dat snappen we, want het is best wel een gaaf project toch? Je kunt bij ons je stempel drukken op alle facetten van een online uitgeverij. Je kunt strategisch meedenken met de toekomst van ’s Neerlands grootste mannenplatform. Je bent verantwoordelijk voor dingen. Je kunt bezig zijn met cijfers, met social media, met SEO, met eigenlijk alles rondom content.

 

Je kunt onze online redactie inspireren met content strategieën en brand guidelines, maar bent ook niet te beroerd om zelf een keer in de spreekwoordelijke pen te klimmen. Je bepaalt de koers van ons vlaggenschip, maar vergeet nooit dat de beste stuurlui aan wal staan. En je snapt waarom we onze boodschap in deze vacaturetekst op deze manier communiceren. Maar anders had je dit al niet meer gelezen.

TL;DR

Geen zin om al deze tekst te lezen? Geen probleem. De korte samenvatting, speciaal voor jou. We zoeken iemand die weet hoe het er in een online uitgeverij aan toe gaat. Wel met enige jaren ervaring. Je inspireert onze webredactie, denkt strategisch mee en schrijft ook zelf teksten. Je bepaalt de koers van ons vlaggenschip. Tja, je doet eigenlijk alles wat een hoofdredacteur doet. Dus dat.

 Bel ons dan, als je durft! 

 Hebben we een gevoelige snaar bij je geraakt? Neem dan contact met ons op. Het maakt niet uit hoe. Bel ons, kom langs, stuur een fax. Je kunt ons vinden op Oranjesingel nummer 76 in Nijmegen, of ons bellen op 024 – 3 60 50 40. Pas wel op, want ons kantoor is goed gevuld met verstelbare bureaus, fietsstoelen, vers fruit en dakterrassen. Tot snel!

 

· CONTACT ·

Wil jij meer weten over werken bij BliXem Media?
Neem dan contact op met:

 

Femke van Zanten
(Onze collega van HR)

024 – 3605040
personeel@blixem.nl