Kom werken bij de leukste
werkgever van Nijmegen!

Hallo!

Tof dat je interesse hebt in een baan bij BliXem Media, de leukste werkgever van Nijmegen. Wij zijn ook zeer geïnteresseerd in jou! Bij BliXem Media zijn we namelijk altijd op zoek naar nieuw talent. En we doen er alles aan om onze talenten goed in de watten te leggen. Zo is er altijd vers fruit beschikbaar, werken we met zit-sta bureaus en kan je eens in de twee weken heerlijk gemasseerd worden door onze eigen huis masseur. Daarnaast is er altijd ruimte voor een potje tafelvoetbal of wandeling door het centrum van Nijmegen.

Kom jij ons team versterken? Kijk snel bij de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar onze HR afdeling. 

Vacatures

Ondernemende Online Marketeer

Heb jij een passie voor online marketing? Vind jij het uitdagend om een groot (commercieel) succes te maken van een aantal veelbelovende internetprojecten met miljoenen bezoekers? En dat bij het leukste internetbedrijf van Nijmegen? Dan bieden wij jou nu de kans om als marketeer in een professioneel team aan de slag te gaan bij BliXem Media!

Onze collega's

Jeroen

Directeur

Folker

Online Marketing

Jelle

Online Marketing

Lara

Content Marketing

Dionne

Content Marketing

Bob

Online Marketing

Renate

Front office

Remco

Finance

Jessy

HR

Wil jij hier ook tussen staan?

Solliciteer op een van onze vacatures

Aan welke projecten werken wij?

BliXem Media beheert een uitlopend portfolio aan internet projecten. Dit brede portfolio leidt tot een ruime keuzevrijheid in doelgroepen.

“Onder de vleugels van BliXem Travel beheren we ruim 40 domeinen in het travel segment. We bereiken hiermee maandelijks duizenden bezoekers onder de noemer Vakantieshop.nl met domeinen als Azoren.nl, Engeland.nl, Hamburg.nl en nog velen meer.” 

Bezoek BliXemTravel.nl

“Een platform met nieuws en informatie over belastingzaken. Maandelijks vinden duizenden bezoekers hun weg naar het overzichtelijke, informatieve platform van Belasting.nl”

Bezoek Belasting.nl

“Met parken.nl brengen we de consumenten samen met een groot aanbod aan vakantie-, dieren- en pretparken.”

Bezoek Parken.nl

Wil jij meer weten over werken bij Blixem Media?
Neem dan contact op met:

Jessy Cloosterman
(onze collega van HR)

024 – 3605040

jessy@blixem.nl