Werken bij BliXem Media

Tof dat je interesse hebt in een baan bij BliXem Media, de leukste werkgever van Nijmegen. Wij zijn ook zeer geïnteresseerd in jou! Bij BliXem Media zijn we namelijk altijd op zoek naar nieuw talent. En we doen er alles aan om onze talenten goed in de watten te leggen. Zo is er altijd vers fruit beschikbaar, werken we met zit-sta bureaus en kan je eens in de twee weken heerlijk gemasseerd worden door onze eigen huis masseur. Daarnaast is er altijd ruimte voor een potje tafelvoetbal of wandeling door het centrum van Nijmegen.

Kom jij ons team versterken? Kijk snel bij de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar onze HR afdeling. 

Openstaande Vacatures

Woordkunstenaar 

Online Alleskunner 

· VACATURES ·

Woordkunstenaar

MANNENZAKEN.

Mannenzaken zoekt woordkunstenaar met een mening

Bij Mannenzaken geloven we niet zo in labeltjes. We kunnen je tekstschrijver, webredacteur of content creator noemen, maar wat we nodig hebben is een talig schrijftalent met een mening. Ook over dit wervende klotetekstje waarvan je hopelijk nú al denkt dat jij ‘m veel beter kan schrijven.

Je bent degene die handiger is met woorden dan de meeste van je vrienden – op het gebied van spelling en spitsvondigheid ben jij de ster van de WhatsApp-groep. Je hebt veel taalgevoel, en haadt dt-fouten. Je bent ook zo iemand die stiekem meer geniet van de comments onder een artikel dan van het artikel zelf. Je bent sportief. Of niet, ook goed. Je loert graag naar bekende vrouwen, en hebt daar óók een mening over. Je claimde altijd dat je Game of Thrones keek omdat je de intriges, dialogen en cameravoering zo goed vond, maar stiekem ging het je om de naaktscènes hè? Viespeuk.

Je hebt een diploma. Waarin maakt ons niet uit. Veterstrikdiploma? Prima. Kan je omgaan met Word, e-mail en Excel? Of heb je nóg meer unieke talenten? 9 tot 5 mentaliteit, wat is dat? Bij ons bepaal je je eigen tijden en werk je waar je maar wilt – tijdens een hoorcollege, na middernacht, in je tussenuur of toch liever op ons kantoor? Jij bepaalt. Zodra die creatieve kronkel in je hoofd “hey, inspiratie!” roept, zet je direct die (te) gekke hersenspinsels op papier.

Je komt terecht bij een jong, dynamisch platform voor mannen. Een startup met keihard werkende vaste krachten en andere freelancers zoals jij, die ongetwijfeld veel van jou kunnen leren – en jij van hen. Of jij van ons, dat mag ook. Steken we er allemaal iets van op.

Geïnteresseerden kunnen hun cv en korte motivatie mailen naar personeel@blixem.nl of bel onze eindbaas Jeroen op 024 – 3 60 50 40.

Online Alleskunner

MANNENZAKEN.

Opvallend hè, zo’n vacaturetitel? Vonden wij ook! Dat zie je niet zoveel meer tegenwoordig. En dat is juist wat wij wel willen doen vanuit ons bedrijf BliXem Media. Opvallen als online uitgeverij. Anders zijn dan de rest. Ons onderscheiden. Want het internetlandschap is al zo verzadigd. Tenminste, dat dacht je. Maar dan ken je BliXem Media nog niet.

Marketing pioniers

Vanuit ons moderne kantoor in hartje Nijmegen begonnen we bijna twintig jaar geleden met het uitgeven van websites. Toen waren we nog pioniers in online marketing. Wij kenden het SEO-trucje en kregen al onze sites in een
mum van tijd op nummer 1 in Google. Zo werkt de online wereld helaas niet meer. Nu moet je je focussen op één project. Ergens heel goed in worden. Content schrijven die waarde toevoegt. Met die gedachte zijn we begin dit jaar opnieuw begonnen met BliXem Media. En wie weet kunnen we jou daarbij gebruiken.

Van alles wat

Nog even over die vacaturetitel. Natuurlijk is hij opvallend. Maar heel eerlijk, we wisten ook niet goed hoe je zo iemand noemt die wij zoeken. We hadden verschillende termen in ons hoofd: Online marketeer, Content specialist, Communicatie expertStiekem zoeken we het allemaal. Een echte online alleskunner dus. Iemand die veel weet van zoekmachineoptimalisatie (3x woordwaarde), maar ook snapt dat het eigenlijk veel belangrijker is om gewoon verdomd goede teksten te schrijven. Iemand die onze online redactie kan inspireren met content strategieën en brand guidelines, maar ook niet te beroerd is om zelf een keer in de spreekwoordelijke pen te klimmen. En iemand die snapt waarom we onze boodschap in deze vacaturetekst op deze manier communiceren. Maar anders was je waarschijnlijk nu al afgehaakt.

Het grootste mannenplatform van Nederland

Ben je ook zo benieuwd op welk project we ons dan willen
gaan focussen? *Trommelgeroffel*… Dat vertellen we je pas tijdens ons eerste kennismakingsgesprek! Als je het van tevoren kan raden, dan sta je bij dat gesprek alvast met 1-0 voor. Om het niet té moeilijk te maken geven je alvast een idee van wat ons te doen staat de komende maanden: 

– Men neme de grootste babes website van Nederland
– Deze rebranden we naar een supertof mannenplatform
– We hebben nu al een miljoen bezoekers en vijf miljoen pageviews per maand
– We publiceren dagelijks opvallende content over allerlei mannenzaken
– Daarmee zijn we direct het grootste mannenplatform van ons land
– En we willen nog veel meer!
  
TL;DR
   
Geen zin om al deze tekst te lezen? Geen probleem. De korte samenvatting, speciaal voor jou. We zoeken iemand met verstand van online marketing, content marketing en communicatie. Wel met enige jaren ervaring. Je inspireert onze webredactie, denkt strategisch mee en schrijft ook zelf

teksten. En je kijkt soms ook in Google Analytics en op Ahrefs.com.

Bel ons dan, als je durft!

Hebben we een gevoelige snaar bij je geraakt? Neem dan contact met ons op. Het maakt niet uit hoe. Mail ons (personeel@blixem.nl), kom langs, stuur een fax. Je kunt ons vinden op Oranjesingel nummer 76 in Nijmegen, of ons bellen op 024 – 3 60 50 40. Pas wel op, want ons kantoor is goed gevuld met verstelbare bureaus, fietsstoelen, vers fruit en dakterrassen. Tot snel

· CONTACT ·

Wil jij meer weten over werken bij BliXem Media?
Neem dan contact op met:

 

Femke van Zanten
(Onze collega van HR)

024 – 3605040
personeel@blixem.nl